پنه (به ایتالیایی: Penne) نوعی پاستای لولهایشکل ایتالیایی شبیه به استوانهای بزرگ است که دو سر آن به صورت اریب بریده شده است. دو نوع پنه در ایتالیا تولید میشود که یکی دارای پوستهای صاف بوده و «پنه لیشه» (lisce بهمعنای صاف) نامیده میشود و دیگری شیارهایی بر رویش داشته و «پنه ریگاته» (rigate بهمعنای شیاردار) خوانده میشود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه پاستا پنه با گوشت و مرغ و خامه و سس آلفردو و ریگاته در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
پاستا پنه ۱ بسته
فیله مرغ ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
خامه ۲۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
قارچ ۲۰۰ گرم
جعفری ۵۰ گرم
پودر پنیر پارمسان ۷۰ گرم
عصاره مرغ ۲ عدد
یکی از معروف ترین خوراک های کافه ها و رستوران های ویژه، پاستا است و مشهروترین پاستا پنه ی مرغ آلفردو است. این خوراک با طعم ویژه و لذیذی که دارد محبوب دلهاست! در ضمن دوستانی که گوشتخوار نیستند، می توانند این خوراک خوشمزه را بدون مرغ درست کنند.
درباره این سایت