پنکیک در واقع نان شیرین، خوشمزه و مقوی است که از شیر تخم مرغ
و آرد درست می شود. در بسیاری از کشور ها پنکیک یک صبحانه ی کامل و لذیذ
به شمار می رود و در بعضی کشورها نیز به عنوان دسر یا غذای جانبی سرو
میشود. پنکیک را می توانید با کره، عسل، پودر قند میل کنید. پنکیک را
میتوانید یک صبحانه کامل بدانید. صبحانهای که شما را از ایستادن در صف
نانوایی ابتدای صبح بینیاز میکند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پنکیک موز شکلاتی و سیب و دارچین ژاپنی آماده خانگی صبحانه بدون کره با آرد برنج و شیر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم .
تخممرغها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و با همزن برقی خوب بزنید. سپس شکر را به آن اضافه کرده و تا زمان ایجاد شدن یک کرم لطیف و آب شدن شکرها به زدن ادامه دهید.
سپس وانیل را اضافه کرده و به خوبی با مواد مخلوط کنید. اگر با طعم وانیل میانهای ندارید، میتوانید آن را از دستور غذایتان حذف کنید.
کرهای که در دمای اتاق نرم شده را همراه با شیر به مواد اضافه کرده و با همزن برقی، خوب هم بزنید.
در آخر نمک، بیکینگ پودر و آرد را با هم از الک بگذرانید و سپس به مواد اضافه کنید. برای مخلوط کردن آرد با مواد، به جای همزن برقی از قاشق استفاده کنید تا پنکیکتان در زمان طبخ کمی پفدار و پوک شود.
روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کنید. وقتی گلولههای آرد کاملا با مواد مخلوط شد، یک قاشق پر از مواد را بردارید و به شکل یک دایره به اندازه کف دست در تابه بریزید.
پس از سرخ شدن پنکیک، روی دیگر آن را در تابه برگردانده و سرخ کنید.
درباره این سایت