با این که درست کردن کتلت کمی سخت و زمان بر است. اما لذت خوردن این غذای خوشمزه با نان سنگک داغ و ترشی سختی کار را از یادتان خواهد برد. کتلت از آن دسته غذاهایی است که شاید کمتر کسی آن را دوست نداشته باشد. این غذای خوشمزه به راحتی تهیه می شود و همگان بر این موضوع معتقد هستند که بهترین کتلت دنیا، کتلت هایی ست که مادران تهیه می کنند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره انواع و طرز تهیه کتلت ساده گوشت و مرغ شیرازی و لاهیجان سویا و عدس در فر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ابتدا پیازها را رنده کرده و آب آن را کامل بگیرید.
سیب زمینیها را از قبل پخته و رنده کنید سپس هویج را نیز رنده کرده و به پیاز اضافه کنید.
در ادامه گوشت چرخکرده، تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه و هر ادویهای که مایل بودید را به سیب زمینی و پیاز و هویج اضافه کنید.
دستکش دست کنید و همه مواد را با هم خیلی خوب ورز دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
اگر احساس کردید مواد کتلت کمی شل است، حدود ۱ قاشق آرد به آن اضافه کنید.
حالا نوبت به سرخ کردن کتلت است. یک گلوله از مواد را برداشته و با دست به آن شکل دهید و پشت و روی آن را به آرد سوخاری آغشته کنید.
داخل یک تابه مقداری روغن ریخته و شعله را روشن کنید تا روغن داغ داغ شود.
کتلتها را که از قبل آماده کردهاین را آرام داخل روغن بگذارید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند.
بعد از این که یک طرف کتلت سرخ شد، آنها را برگردانده و طرف دیگر را نیز سرخ کنید.
کتلتها آمادهاند، آنها را در ظرفی مناسب ریخته و با سالاد شیرازی یا ترشی نوش جان کنید.
درباره این سایت